Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Design tyčového mixéru
Kalenský, Ondřej ; Buganská, Tamara (oponent) ; Sládek, Josef (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá designem tyčového mixéru. Hlavní problémy, které řeší, jsou zohlednění specifických požadavků zrakově postižených aseniorů, přirozené ajasné ovládání přístroje avíce možností úchopu. Práce proniká do podstaty procesu mixování ašlehání. Na těchto zjištěních je postaven návrh produktu sambicemi o nové tvarové pojetí, které je vsouladu sfunkcí. Okrajově se práce věnuje také teoretické stránce navrhování avzniku produktu. Ukazuje praktické uplatnění zásad uživatelsky příjemného designu.
Design sady malých kuchyňských spotřebičů
Vejrostová, Kateřina ; Surman, Martin (oponent) ; Rubínová, Dana (vedoucí práce)
Práce pojednává o návrhu sady malých kuchyňských spotřebičů, která zahrnuje kuchyňský robot, nutriční, sportovní a tyčový mixér, ruční šlehač, rychlovarnou konvici a sendvičovač. V procesu návrhu je využit přístup bottom-up založený na řídicím produktu, kterým je v tomto případě kuchyňský robot.
Design sady malých kuchyňských spotřebičů
Vejrostová, Kateřina ; Surman, Martin (oponent) ; Rubínová, Dana (vedoucí práce)
Práce pojednává o návrhu sady malých kuchyňských spotřebičů, která zahrnuje kuchyňský robot, nutriční, sportovní a tyčový mixér, ruční šlehač, rychlovarnou konvici a sendvičovač. V procesu návrhu je využit přístup bottom-up založený na řídicím produktu, kterým je v tomto případě kuchyňský robot.
Design tyčového mixéru
Kalenský, Ondřej ; Buganská, Tamara (oponent) ; Sládek, Josef (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá designem tyčového mixéru. Hlavní problémy, které řeší, jsou zohlednění specifických požadavků zrakově postižených aseniorů, přirozené ajasné ovládání přístroje avíce možností úchopu. Práce proniká do podstaty procesu mixování ašlehání. Na těchto zjištěních je postaven návrh produktu sambicemi o nové tvarové pojetí, které je vsouladu sfunkcí. Okrajově se práce věnuje také teoretické stránce navrhování avzniku produktu. Ukazuje praktické uplatnění zásad uživatelsky příjemného designu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.